Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφορία του Sausage Sports Club σε Switch και PC

*
Το επόμενο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού μετά το Μουντιάλ, είναι προ των πυλών. Το Sausage Sports Club θα κυκλοφορήσει, μετά από μία ταραχώδη πορεία στο Kickstarter, στις 19 Ιουλίου για Nintendo Switch, PC και Mac. Ο developer του παιχνιδιού Chris Wade ανακοίνωσε επίσης την προσθήκη του Adventure Mode, το οποίο πρόκειται για ένα campaign υπό την μορφή ενός reality show με υποστήριξη τόσο για solo όσο και για multiplayer εμπειρία. Εάν δεν έχετε γοητευτεί ακόμα από τον σουρεαλιστικό τόνο του παιχνιδιού, πρέπει να προσθέσουμε ότι πρόκειται για έναν τίτλο με έμφαση στα sports party-games και τα θεότρελα physics. Προσφέρει multiplayer για έως και 8 παίκτες και περιλαμβάνει modes όπως τα Sumo, Soccer και Capture the Flag. Εγγυημένη συνταγή για ξεκαρδιστικά γέλια με την παρέα εν ολίγοις.  
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*